Mooie oprit aanleggen
Wij maken uw droomproject waar

Wil u een oprit aanleggen in Lille of omstreken? Neem dan beslist contact op met Tuinen De Nyn, een dynamische tuinaannemer met een uitmuntende service.

Ook tuinpad of parkeerplaatsen

Hebt u zo pas een nieuwbouw gezet of wil u een nieuwe oprit aanleggen? Dan komt Tuinen De Nyn graag ter plaatse om uw plannen te bekijken en uw wensen te kennen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op de kennis van Tuinen De Nyn rekenen om hun oprit, parkeerplek of tuinpad feilloos te laten aanleggen.

Waterdoorlaatbare klinkers

Om uw oprit aan te leggen werkt Tuinen De Nyn zowel met betonproducten als met klei-klinkers. Het bedrijf uit Lille is ook een trendsetter op het vlak van waterdoorlaatbare klinkers. Die worden vooral gebruikt om wateroverlast zoveel mogelijk te vermijden. Tuinen De Nyn werkt samen met diverse toonzalen in de regio. Klanten kunnen daar de materialen bekijken en hun keuze maken. Wij zorgen voor de levering en de plaatsing. Wist u dat Tuinen De Nyn ook gespecialiseerd is in tuinaanleg? Of misschien overweegt u een afsluiting te plaatsen of een terras aan te leggen? Contacteer ons gerust met al uw vragen. Wij kiezen resoluut voor topkwaliteit aan een concurrentiĆ«le prijs.

Enkele referenties