Terras aanleggen in diverse kwaliteitsmaterialen
We staan garant voor efficiënte oplossingen

Wil u een mooi en degelijk terras aanleggen in Lille en bij uitbreiding in de Kempen of in de provincie Antwerpen? Dan is Tuinen De Nyn de uitgelezen partner met veel kennis van zaken.

Deskundig advies

Om uw terras aan te leggen werkt deze tuinaannemer uit Lille met natuursteen, betonklinkers en keramische tegels. Samen met de klant zoeken we naar de meest efficiënte oplossing. We trachten daarbij steeds het evenwicht te vinden tussen esthetiek en gebruiksgemak. Wij adviseren u graag over trends en nieuwigheden en begeleiden u bij de keuze van materialen.

Eén aanspreekpunt voor uw totaalproject

Bij Tuinen De Nyn gaan we voluit voor een totaalpakket. Zo hoeft u zich voor de tuinaanleg, een afsluiting plaatsen, een terras aanleggen of een oprit aanleggen maar tot één aannemer te richten. Sam De Nyn staat als bedrijfsleider altijd zelf op de werf en is uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de werken. Bovendien staan we erop om helder en duidelijk te communiceren.

Vraag een vrijblijvende offerte

Hebt u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie of gericht advies. Wij komen ook graag bij u ter plaatse om uw wensen in kaart te brengen en alle opmetingen te doen. Daarna ontvangt u een vrijblijvende prijsofferte. We hebben de expertise in huis om zowel bedrijven als particulieren tevreden te stellen en te houden.

Enkele referenties